Skip links

Hvem er

dem bag

DRIVR?

Historien

Hvornår?

DRIVR tændte lyset i forlygterne første gang i 2017, hvor landets største taxivognmandsfamilie og et app-udviklingsfirma besluttede, at de ville have et grønt barn sammen.

Hvordan?

Med en smule teknologi, 3 generationers erfaring fra taxibranchen og en ambition om at vende den traditionelle taxibranche på hovedet startede DRIVR derefter sin rejse som Danmarks første digitale kørselsservice.

Navnet?

Navnet? Det købte vi sammen med dele af softwaren fra et tidligere dansk techfirma med samme navn. Hvorfor ændre på en god formular?

Bilerne

Men hvad er så specielt ved DRIVRs biler?
Vi kører brintbiler (og hybridbiler, men vi gør vores bedste for at overgå 100% til nul-emissionsbiler). Og hvad er så det specielle ved brintbiler, tænker du nok?

I modsætning til en el-bil som tager lang tid om at lade op, så kan vi tanke vores brintbiler fuldt op på bare 5 minutter. Vores brint kommer fra grøn energi, og det allerbedste ved det hele: Vores Toyota Miraier er ikke bare nul-emissionsbiler – de er faktisk rullende luftrensningsanlæg. Den luft, der kommer ind i luftindtaget i fronten, filtreres og kommer ud renere, end da den kom ind. Det eneste, der kommer ud af vores udstødning, er klart vand, der endda er så rent, at man kan drikke det. Det smager dog lidt af plastic.

Vores grønne spirer

DRIVR TEAMET

Haydar

CEO

Copenhagen

Peter

Operations Manager

Copenhagen

Xenia

HR assistant

Copenhagen

Jolanta

Finance Manager

Copenhagen

Johanna

Project owner

Budapest

Alia

Office Manager

Copenhagen

Maja

Graphic design and communication

Copenhagen

Amalie

Head of Marketing

Copenhagen

William

Junior Project Manager

Copenhagen

Serhat

Head of Operation

Copenhagen

Adam

UX/UI & marketing

Copenhagen

Sarah

Marketing assistent

Copenhagen

Nobert

CTO

Budapest